Közepesen kenhető, zsíros, ömlesztett online média, fondue nyársra tűzve

Sajtószsemle

Sajtószsemle

Ütős színészi játék

2014. november 29. - Karmadealer

Bár a posztképen szereplő veterán hollywoodi legenda, Mickey Rourke "kiütéssel győzött", a meccset egyértelműen Elliot Seymour nyerte, ha a színészi kvalitások szempontjából értékeljük a látottakat. Mint többen megfigyelték, a "megsemmisítő", testre mért ütések az ellenfél könyökén landoltak, és az a dramaturgiai igyekezet amivel Seymour eljátssza a (fekete) hattyú halálát a ringben, mindenképpen Oscar díjra érdemes.

0003.jpg

Ha látványos ökölvívó karrier nem is, Hollywood még tárt karokkal várhatja Elliot Seymour-t akinek alakításáért megérdemelten jár a szebb napokat látott veterán akcióhős elismerő tapsa.

Update:

A 444 fontosnak tartotta hozzátenni, hogy "Gérard Depardieu és Steven Seagal után ő volt a harmadik meghülyült híres színész, aki nyilvánosan benyalt az orosz elnöknek."

Köszönjük Herczeg Márknak, hogy egy lazán kapcsolódó hír kapcsán is viszkető szükségességét érzi kimutatni, hogy hová is kell a kasszához fáradnia...

A bejegyzés trackback címe:

https://sajtoszsemle.blog.hu/api/trackback/id/tr76941883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása