Közepesen kenhető, zsíros, ömlesztett online média, fondue nyársra tűzve

Sajtószsemle

Sajtószsemle

Lépre csalva

Mai fogásunk szerzője nem csak azért ultra igénytelen, mert ordas baromságokat ír le...

2014. november 30. - Karmadealer

...Hanem azért is, mert ezt látszólag saját tartalomként tálalja. A vital.hu tollnoka, Varga Zsanett még a saját csirke agyát is rest használni, egyszerűen fórumokon kommentált hülyeségeket ollóz be egy az egyben, és tényként tálalva jeleníti meg saját tartalomként. Lássuk az ominózus ostobaságot:

"Vannak, akik jóindulatúan óvnak a mézfogyasztástól, mert „nagyon hizlal”. Nos, az igazság ezen a területen a következő: 
• A méz gyümölcscukrából nem lesz zsír, mert a májban glikogénként raktározódik el.
• A méz szőlőcukrából nem lesz zsír, mert rövidesen elég az izmokban.
• A mézfogyasztás aktívabb életvitelre serkent, ami az elhízás ellen hat.
• Egyes mézfajták (mentaméz, káposztaméz) vízhajtó hatásúak, súlycsökkenést idéznek elő."

Az állítások valóságtartalmát nem cáfolom egyenként, két kattintással bárki hiteles és meggyőző magyarázatát találja miért hazugság amit a szerző állít. Inkább utóbbival van gondom, mert még csak szerzőnek sem hívhatom e koholmányok képernyőre rögzítőjét, hiszen a magyar net kiapadhatatlan butaságtárából, a gyakorikerdesek.hu -ról emelte át egy az egyben a bekezdést:

0007.jpg

A "cikk" többi része is hasonlóan igénytelen fércmunka, pl. a http://www.magyar-mez.hu/csemegek.html oldalról beollózva. Időmilliomosok a cikk bármelyik mondatát megtalálhatják változatlan formában a neten.

Két gurításnyi baromság egyetlen találattal, bowling nyelven ez igazi Strike! Le a kalappal!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajtoszsemle.blog.hu/api/trackback/id/tr136947049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása